Wijksafari Sittard

Luister live

Wijksafari Sittard

Kijk, beleef en doe mee tijdens de wijksafari in Sittard Oost op zondag 21 april a.s. van 13:00 uur tot 17:00 uur.
Iedereen is welkom: ontmoeten staat centraal tijdens deze middag. Inwoners van alle leeftijden, beroepskrachten en vrijwilligers maken kennis met elkaar én met organisaties actief in de wijk.

Een wijksafari met….
ruim 55 organisaties die actief zijn in de wijk op het gebied van gezondheid, welzijn, leefstijl, ontmoeting en meedoen. Ga in gesprek en/of maak kennis met alle mogelijkheden in de wijk op het gebied van sport & educatie, zingeving, gezondheid, spellen, muziek, beweging, vrijwilligerswerk en nog veel meer. Fiets je eigen smoothie, voetbal mee op het pannaveld, doe mee met mentaal speeddaten, maak kennis met rolstoeldans, vrijwilligerswerkin046 en neem deel aan gratis activiteiten, workshops en lezingen. Tevens is het mogelijk om met Riksja’s een tocht te maken naar natuurgebied de Schwienswei en ter plekke verse honing te proeven van de imkerij.

Waar vindt dit plaats?
De wijksafari vindt plaats op twee locaties, te weten Poppodium Volt (Odasingel 88 Sittard) en Odasingel90 (Odasingel 90 Sittard).

Toegang is gratis!

De organisatie is in handen van Het Knooppunt Informele Zorg en Huisartsenpraktijk De Baandert. Zij werken sinds 2018 samen met partners uit de formele en informele zorg om de juiste zorg en ondersteuning op de juiste plek te bieden. Door deze samenwerking weten inwoners van Sittard Oost beter waar ze in de wijk naar toe kunnen voor activiteiten. Maar ook van welke zorg en ondersteuning gebruik gemaakt kan worden.

Contactgegevens
Telefoonnummer: 046 750 84 10
Emailadres: contact@knooppuntinformelezorg.nl

Bron: knooppunt informele zorg

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Advertenties