2e informatieavond Kennedy-Mars Sittard

Luister live

2e informatieavond Kennedy-Mars Sittard

Op paaszaterdag 30 maart 2024 vindt de 59e editie van de Kennedy-Mars Sittard plaats, met 80 km één van de langste wandeltochten in Nederland. Daarnaast kan ook worden gekozen voor de Swentibold-Mars van 40 km of voor de Mini-Mars van 10 km.

Vertrek-en aankomstplaats is de gezellige Markt in de historische binnenstad van Sittard. De Kennedy-Mars start om 5.00 uur ’s ochtends, de Swentibold-Mars om 10.00 uur en de Mini-Mars om 12.00 uur.

Alle drie de tochten genieten een grote belangstelling.  De inschrijving is sinds 1 januari 2024 geopend en de aanmeldingen voorlopig voorspoedig.

Heb je de Kennedy-Mars of de Swentibold-Mars nog nooit gelopen? Of ben je wel gestart maar heb je hem nog nooit uitgelopen?

Kom dan naar onze tweede informatieavond op dinsdag 5 maart 2024 in Kasteel Limbricht gelegen aan de Allee 1, in Limbricht.

De deuren gaan open vanaf 19:00 uur. Het programma start om 19:15 uur. 

Het Rode Kruis, het Nederlandsgenootschap van Sportmassage en BGN Gewichtsconsulent Maurice Ronda van Life Quality, voorzien jou van nuttige informatie om de Kennedy-Mars goed voorbereid te kunnen wandelen.

Onderwerpen als het voorkomen en behandelen van blaren en wat moet je eten en drinken zullen deze avond de revue passeren.

De informatieavond is geheel gratis en gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen. Meld je aan via informatieavond@kennedymars.org

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Advertenties