Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stichting Duurzame Innovatie zoekt enthousiaste vrijwilligers om het Julianakanaal schoon te maken van zwerfafval.

april 13 @ 11:00 - 12:00

Gratis

Stichting Duurzame Innovatie zoekt enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen het Julianakanaal schoon te maken van zwerfafval.

Stichting Duurzame Innovatie organiseert op zaterdag 13 april om 11:00, de dag van de Goede Daad, een opruimactie langs het Julianakanaal in opdracht van Gemeente Stein. Dit doen wij in samenwerking met Recycle Valley en is onderdeel van ons grote doel: ‘Schone waterwegen tussen Den Helder en Maastricht’! Wij vertrekken in de gemeente Stein tussen Schutterij St. Joseph Stein Clublokaal ’t Veldsjúúrke (Stein) en Het Slimme Schaap (Elsloo) en leveren prikstokken, afvalringen en vuilniszakken. Mocht je zelf een prikstok hebben, kan je die natuurlijk ook meenemen.

Waarom doen we dit?Jaarlijks komt er in Nederland ongeveer 50 miljoen kilo zwerfafval  in de natuur terecht.
Dat is niet alleen geen mooi gezicht, maar ook niet goed voor de levende wezens in de natuur. Die kunnen afval opeten of zich erin verstikken. In samenwerking met Recycle Valley werken we ook dit jaar verder aan ons streven naar een schone waterweg van Den Helder tot Maastricht. Daar is deze Cleanup ook onderdeel van.

Wij maken het Julianakanaal lopend schoon tussen Stein en Elsloo, een stuk van ongeveer 4 kilometer. Het doel van de actie is om met buurtbewoners en andere betrokkenen in de omgeving van het kanaal, het water schoon te maken van zwerfafval. Bij het eindpunt kunnen deelnemers een kopje koffie verwachten als dank voor hun inzet. Help jij ons ook?

Aanmelden kan via het formulier op de website www.duurzameinnovatie.eu

Voor 13 april 2024 sturen we je de nodige informatie via email toe. Houd dus goed je (spam) mailbox in de gaten. Je kan ook mee doen samen met je bedrijf of organisatie. Nodig vooral je collega’s,vrienden en familie uit om mee te doen. Samen kunnen we meer schoon maken!
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via info@duurzameinnovatie.eu

Gegevens

Datum:
april 13
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Ellis Haarsma
Telefoon
0681058793
E-mail
info@duurzameinnovatie.eu
Bekijk de site van Organisator