Op 28 september presenteert Bureau Verbeek de concept natuur- en landschapsvisie voor de Schwienswei en de aangrenzende sport- en zwemlocatie aan de Sportcentrumlaan in Sittard.

De conceptvisie is tot stand gekomen met inbreng van omwonenden en andere belanghebbenden. Onderzocht is hoe de zwem- en sportlocatie kan bijdragen aan het versterken van de ecologische zone van de Schwienswei.

Er zijn twee denkrichtingen. De bijeenkomsten op 28 september zijn bedoeld om de conceptvisie verder aan te scherpen. Wilt u hierover meepraten?

U bent van harte welkom tijdens één van de bijeenkomsten in de Stadbroekermolen in Sittard, van 12.00 tot 14.00 uur of van 19.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden kan onder kantoortijden tot uiterlijk 27 september 12.00 uur, via nummer 14046 of door te mailen naar: SecretariaatEOROMO@sittard-geleen.nl.

Geef bij aanmelding s.v.p. uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en de bijeenkomst van uw voorkeur door. Houd er rekening mee dat u voor toegang een coronatoegangsbewijs nodig heeft.