Laat je gratis fotograferen voor de collectie van Museum of Humanity en wie weet hangt jouw portret in 2022 in Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen.

Ieder mens heeft het ‘recht’ om op een waardige manier in beeld te worden gebracht. Vanuit die overtuiging fotografeert Ruben Timman al vele jaren de mensheid. Inmiddels heeft hij zo’n 7.000 portretten verzameld en is elke fotoshoot een bijzondere ervaring.

Begin 2022 kun je de portretten bewonderen in Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen in Sittard en wie weet hang jij of een van jouw familieleden, vrienden of kennissen daartussen.

Begin december komt het team van fotograaf Ruben Timman naar gemeente Sittard-Geleen om de inwoners van haar stad te fotograferen.

Met een pop-up fototent staat het team op donderdag 2 december op de markt in Sittard, op vrijdag 3 december op de markt in Born en op zaterdag 4 december op de markt in Geleen. Laat je fotograferen en kom jezelf tegen in het museum.

Vanaf 6 februari t/m 8 mei 2022 is de expositie Ieder-Een: Het Portret Voorbij te zien in Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen.