In Nederland blijft het aantal zonnepanelen groeien, ook bij huiseigenaren. Zonnepanelen zijn financieel een interessante investering en ze zijn nog goed voor het milieu ook! Overweeg je al jouw eigen stroom op te wekken?

De overheid heeft verschillende regelingen opgezet om de installatie van zonnepanelen interessant te maken. Zo streept de energiemaatschappij elk jaar jouw verbruikte en opgewekte stroom tegen elkaar weg, waardoor de energierekening fors daalt. Dit heet ook wel salderen. Daarnaast kun je de gehele btw terugvragen, wat neerkomt op 21% van het totale bedrag.

 

Ondanks deze regelingen blijft een zonnepanelensysteem een flinke investering. Om een installatie voor iedereen mogelijk te maken werken wij samen met Volta Limburg. Daarbij sluit u een voordelige lening af bij de gemeente. De maandelijkse aflossing is vaak minder dan de besparing op de energierekening, dat maakt het financieel aantrekkelijk! Volta Limburg voert het hele traject uit: van advies, installatie tot onderhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar www.gemeentestein.nl/zonnepanelen