Ze gaan vanaf maandag 29 augustus starten met werkzaamheden in de Berger Maastraat. Deze werkzaamheden zullen ongeveer 1 tot 3 weken duren.

Onze aannemer gaat het traject opengraven, kabels leggen en de sleuf en montage gaten dicht maken. Voor de veiligheid zullen wij de werkvakken afzetten door reflecterende schilden en rood/witte schrikhekken.

Door de aanleg van de nieuwe kabels in de Berger Maasstraat zal de weg in overleg met de gemeente volledig afgesloten worden vanaf de kruising Berger Maasstraat – Veerweg t/m Berger Maasstraat 10. Wij proberen jouw woning bereikbaar te houden. Voor onze en jouw veiligheid kan het zijn dat dit niet mogelijk is. In overleg met onze ploegleider op locatie kunnen we hierover overleggen.

Werktijden en overlast

De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden door onze aannemer BAM Energie & Water. Werktijden zijn van 07:30u tot 16:15u Ook in de avond nacht zullen de werkzaamheden worden uitgevoerd om de overlast voor het doorgaand verkeer van en richting de veerpont zo veel mogelijk te beperken.

Deze werkzaamheden worden in de week van 29 augustus tot 2 sept uitgevoerd. Ze zullen 1 avond/nacht in beslag nemen. Naar verwachting in de nacht van 30 – 31 augustus.

Om het netwerk aan te passen zal gegraven moeten worden. Hierdoor kan enige geluids- en trilling overlast ontstaan. Ook kan door modder de stoep/straat vervuild raken. Als het nodig is, zullen we de vervuilde locaties laten schoonmaken.

Wij hopen op jouw begrip voor de eventuele geluidsoverlast die deze werkzaamheden zullen geven.