In het kader van de “Week van de Limburgse Popmuziek” van L1 en Pop in Limburg is Damiën van Elburg op 31 juli te gast bij Podiumkerkje Grevenbicht. De talentvolle singer-songwriter uit Landgraaf is in de ban van Americana, Folk en Countrymuziek en dan vooral Johnny Cash, John Prine en Bob Dylan.

Nadat Damiën elke avond samen met zijn opa deze liedjes zong, werd het toch eens tijd om te gaan optreden. Dat werd spoedig ontdekt door platenmaatschappij LN Records. Zijn debuutsingle stond nummer 1 in de L1 Limbo Top 10 en reikte zelfs tot een eerste plaats in de Limburgse hitparade van 2021. Door het succes mocht Damiën tweemaal het voorprogramma doen van Waylon op Landgraaf Live. In het Parkstad Limburg Theater Heerlen presenteerde Damiën een eigen show. In januari verscheen de single “Movin’ On”, die net als zijn eerste song nummer 1 van de L1 Limbo Top 10 was.

Podiumkerkje Grevenbicht, zondag 31 juli vanaf 14.30 uur. Bij goed weer vindt het optreden plaats in de openlucht. Tickets reserveren is niet nodig, want de toegang is gratis.