Vanaf maandag 17 januari kan iedereen van 18 jaar en ouder zonder afspraak terecht voor een boosterprik op alle vaccinatielocaties in Zuid-Limburg. Dit was al mogelijk in het MECC Maastricht en vanaf a.s. maandag ook op de vaccinatielocaties in Geleen en Kerkrade. Voorwaarde is wel dat je minimaal 3 maanden geleden de COVID-19-vaccinatie hebt afgerond of genezen bent van een COVID-19-besmetting.

 In totaal zette de GGD Zuid Limburg in 7 weken tijd 235.000 boosterprikken. Nu iedereen van 18-plus de mogelijkheid heeft gehad een afspraak in te plannen, is er voldoende capaciteit beschikbaar om vrije inloop te hanteren voor de boosterprik. Hiermee biedt de GGD Zuid Limburg mensen de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier een boostervaccin te halen. Uiteraard kan men ook nog steeds vrij binnenlopen voor de eerste of tweede COVID-19-vaccinatie.

 Vaccinatielocaties

Alle vaccinatielocaties zijn vanaf 17 januari dagelijks open van 08.00-16.00 uur

 

Uitnodigingen | afspraak inplannen
Het blijft mogelijk om een afspraak te maken voor een COVID-19-vaccinatie, ook als je nog geen uitnodiging hebt ontvangen. Dit kan online via www.coronavaccinatie-afspraak.nl of telefonisch via 0800-7070.