15 mei 2022 van 11.00-17.00 uur
De Zonnebloem afdeling Sanderbout/Sittard-West organiseert dit jaar voor de eerste keer een Voorjaarsmarkt op de Bremstraat tussen de straten Veestraat en Anjelierstraat en op de parkeerplaats van de oude Jumbo (eerder gelegen aan de Bremstaat) in de Sittardse wijk Sanderbout!!
De Voorjaarsmarkt is een combinatie van een braderie en rommelmarkt. Er staan marktkramen met zowel nieuwe als tweedehands spulletjes maar ook zelfgemaakte spullen en lekkernijen!!
Voor de inwendige mens komt er een kraam van de NonnevotteClub Zitterd 1957, natuurlijk kunt u bij hun de befaamde overheerlijke Nonnevotte kopen, zodat zij hun goede werk verder voort kunnen zetten!!! Tevens komt er een kraam met snoep en Belgische spekken en een kraam met allerlei heerlijke hapjes en gebakjes.
En Tamara’s frietwagen is ook aanwezig met overheerlijke frietjes, snacks enz….
Verder zijn er nog kramen met nieuwe en zelfgemaakte spullen:
– dameskleding, kinderkleding en een klein gedeelte aan herenkleding
– onderkleding en pyjama’s voor zowel dames, heren en kinderen
– beelden
– sieraden
– speelgoed
– werkmateriaal en nog veel meer…..
En natuurlijk kunt u ook oude spulletjes een nieuw leven geven bij een van de standhouders met tweedehands spulletjes!!!
Kom daarom allemaal lekker struinen langs de vele marktkramen op zondag 15 mei 2022 van 11.00-17.00 uur op de Voorjaarsmarkt Sanderbout, omgeving van de voormalige kerk in de Sittardse wijk Sanderbout!!!