Het Kinderkoor the Voices of Kids is op zoek naar kinderen die het kinderkoor willen versterken in het nieuwe schooljaar!

In Sittard bestaat er een heel leuk en sprankelend kinderkoor: “The Voices of Kids”.

Voices of Kids is een heel gezellig kinderkoor. Naast zingen onderneemt men regelmatig leuke activiteiten zoals uitstapjes, zomerkamp, Sint Nicolaasviering, Kerstviering, Carnaval, Paasviering, etc.

Bij het kinderkoor leer je zingen en de techniek ervan. Maar daarnaast leer je ook ‘samen zingen’ met de andere kinderen en je leert informatie over de ‘muziek’.

Het koor treedt ongeveer 10x per jaar op. Zij zingen regelmatig in de kerk, maar ook in bejaardenhuizen, het ziekenhuis en bij de wijkfeesten.

Het repertoire bestaat uit swingvolle liedjes, maar ook liedjes van Marco Borsato, Claudia de Breij, Limburgstalige liedjes en Carnavalsliedjes.

Vanaf vrijdag 11 september vangen de repetities weer aan, van 19.30- 20.15 uur in het parochiezaaltje van de H. Hart kerk te Overhoven (Geldersestraat 37, 6136 AS Sittard).

Is vrijdag als repetitiedag een probleem? Dan ben je iedere zaterdag welkom op de repetitie van 12.35 – 13.20 uur in de ‘Zaterdag Middag Club’ (ZMC) te Sittard (President Kennedysingel 20, 6137 AC Sittard.)

De zaterdaggroep begint vanaf zaterdag 12 september. Tijdens schoolvakanties heeft het koor vrij.

Je hoeft géén kennis van muziek te hebben of al goed kunnen te zingen. Dit leer je allemaal bij ons kinderkoor. Want men is ervan overtuigd dat iedereen kan zingen! Muziek maken met je eigen stem is heel bijzonder!

Speel je al een instrument? Neem het instrument mee naar de repetities en uitvoeringen. Er zijn altijd liedjes waarbij je mee kan spelen.

Deelname aan het kinderkoor is geheel gratis!

Kom eens een keertje vrijblijvend kijken naar de repetitie op een vrijdagavond (vanaf 11 september) of zaterdagmiddag (vanaf 12 september) en neem contact op: 06-30567774 0f  voicesofkidssittard@gmail.com

Facebook: Kinderkoor ‘The Voices of Kids’ Sittard
Website: www.voicesofkids.123website.nl