Na een flinke verbouwing ging vandaag de Albert Heijn aan de Houtstraat 67 in Grevenbicht weer open. De supermarkt van ondernemer Frank Scheepers is nu veel groter en heeft het allernieuwste winkelconcept met veel vers en gemak voor de klant. Albert Heijn Grevenbicht heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries ter waarde van zo’n € 10.000, – weggegeven aan twee goede doelen. Een deel ging naar de dieren van Kasteelpark Born en het andere deel naar de Voedselbank Zuid-Limburg. “Heel fijn dat we deze twee organisaties extra hebben kunnen ondersteunen”, aldus supermarktmanager Eric de la Roy.

 De verbouwing is ingrijpend geweest. De voorkant van het pand heeft nu een mooie glazen pui. Door een aanbouw aan de achterzijde zijn er behoorlijk wat vierkante meters in de winkel bijgekomen. Ook is er een inpandige laad- en losplaats voor de vrachtwagens. De winkel is zeer energiezuinig. Eric de la Roy: “We hebben led-verlichting en met de restwarmte van de koelingen wordt de winkel verwarmd. Gas gebruiken we niet meer. Onze Albert Heijn is helemaal klaar voor de toekomst!”

Bij de vernieuwde Albert Heijn Grevenbicht hebben klanten keuze uit een groot en gevarieerd aanbod groente en fruit. Je vindt er ook verspakketten voor complete gerechten, maaltijdsalades en verse maaltijden. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas en tapas. De bakkerij biedt verschillende soorten brood, taarten en chocolade. Uiteraard zijn ook de bekende favorieten zoals nonnevotten, berlinerbollen en vlaai van de lokale bakker verkrijgbaar.

Er zijn veel digitale vernieuwingen zoals elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen die informatie over eten en drinken laten zien. Op het versplein zorgt dry misting, een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, dat alles langer vers blijft. De winkel heeft nu ook zelfscankassa’s. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. “Zelfscan is nieuw voor onze klanten. Daarom staat een team medewerkers klaar om ze hierbij te helpen”, vertelt Eric de la Roy. “Als je bij de gewone kassa wil afrekenen, dan kan dat natuurlijk ook.”

Albert Heijn aan de Houtstraat 67 in Grevenbicht is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur, zondag van 9:00 tot 20:00 uur. Gratis parkeren.