In navolging van de muziekverenigingen in Elsloo en Melick komt het Nieuw Talent Orkest ook naar Sittard-Geleen. Inmiddels hebben zich 45 mensen aangemeld. Benieuwd of het Nieuw Talent Orkest iets voor jou is? Kom dan Zaterdagochtend 25 februari om 10 uur naar de informatieochtend in Sittard. De bijeenkomst vindt plaats in het Jochem Ehrenshoes aan het Kloosterplein 3 te Sittard.

 

Met het talentenorkest willen wij iedereen het plezier van muziek maken laten ervaren. Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Tijdens de repetitie leer je onder begeleiding van een professionele dirigent stap voor stap muziek maken. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert medio mei.

 

Wil je meer weten komen dan naar de informatieochtend in Sittard bij Harmonie Sint Joseph. Tijdens de ochtend wordt niet alleen verteld wat het talentorkest is, ook krijg je informatie over de methode en de aanpak. Verder maak je er kennis met de dirigent en ontdek je welk instrument jouw voorkeur heeft.

 

De eerste repetities starten in Grevenbicht/Obbicht op zaterdag 4 maart, om 18.00u. In Sittard is de eerste repetitie op zondag 12 maart om 10.30u. De volgende repetities zijn op zaterdagochtend van 10.30u – 12.30u.

 

Kom 25 februari om 10.00u naar de informatieochtend in het Jochem Ehrenshoes, Kloosterplein 3 in Sittard. Samen muziek maken is leuk. Neem gerust je partner, vriend(in) of kennis mee. Mocht je vooraf al meer informatie willen of je aanmelden neem dan contact op met: