THE PASSION in de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard op Goede Vrijdag,  15 april 2022 om 19.00 uur met uitbeelding, tekst en muziek door de jeugd en jongeren.

Op Goede Vrijdag, 15 april 2022, wordt in de Heilig Hartkerk te Overhoven (Geldersestraat 37, 6136 AS Sittard) THE PASSION uitgevoerd door jeugd- en jongeren van de parochie en het parochieel kinderkoor.

Met uitbeelding door de jeugd en passende teksten en muziek (verzorgd door het jeugdkoor) wordt er stil gestaan bij het lijden en sterven van Jezus in het Lijdensverhaal, ofwel het Passieverhaal.

Het initiatief is een samenwerking tussen de parochie H. Hart Overhoven en het kinderkoor ‘The Voices of Kids’.

Eenieder is van harte welkom om aanwezig te zijn op Goede Vrijdag 15 april om 19.00 uur in de H. Hartkerk te Overhoven (Geldersestraat 37, 6136 AS Sittard).

Er is ook de mogelijkheid om THE PASSION te volgen via de livestream: www.parochieoverhoven.jouwweb.nl/livestream of via de facebookkanalen:                                           Kerk Overhoven & Kinderkoor The Voices of Kids.

Toegang: vrije gave. De opbrengst is bestemd aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

De kijkers van de LIVE-STREAM vragen wij vriendelijk een vrije gave over te maken voor de parochie H. Hart van Jezus Overhoven via NL37INGB0001035314. Hartelijk dank voor uw vrije gave.