Zijn bij jouw vereniging talentvolle beeldend kunstenaars actief? Wijs hen dan op The Known Artist! Via dit talentontwikkelingstraject krijgen zij de kans op deskundige begeleiding bij hun professionele ontwikkeling. Om tot maximaal resultaat te komen, krijgt men zowel een individueel traject als een groepstraject aangeboden. Deelname is kosteloos en aanmelden kan tot uiterlijk 15 augustus.

The Known Artist is een nieuw talentontwikkelingstraject voor jonge beeldend kunstenaars en tevens een uniek samenwerkingsverband in de provincie Limburg. Deelnemers worden binnen het traject door coaches en experts begeleid in hun professionele ontwikkeling. In een periode van acht maanden zullen er verschillende werkbezoeken en workshops plaatsvinden, waarbij netwerk en werken vanuit het eigen kunstenaarschap centraal staan. Evenals coaching bij het realiseren van een eigen project en de totstandkoming van nieuw werk. Het traject wordt afgesloten met een eindmanifestatie in het Odapark te Venray waar de opbrengsten uit het traject zichtbaar worden gemaakt.

Op de website van het Huis voor de Kunsten Limburg vind je meer informatie over traject, programma, coaches, voorwaarden en aanmeldprocedure.