Wild Vleisj, Claire Dekkers en Ivo van der Bijl. Drie acts uit ons mooie Elsloo hebben het geschopt tot de halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK). En dat voor een dorp met amper 8000 inwoners. Alleen Weert, ruim vijf keer zo groot, doet dat beter met vier artiesten. Iets om trots op te zijn. Dus laat je stem horen en zet samen met ons onze gemeente op de kaart!

Tijdens de 3 halve finales worden de liedjes opnieuw beoordeeld door de vakjury én kan ‘het volk’ een stem uitbrengen via het sms-stemmen. De drie acts uit Elsloo staan alle drie in een andere halve finale, waardoor je in principe op ze alle 3 kunt stemmen. Daarvoor dient een sms-bericht (€ 1,- per sms) gestuurd te worden naar 4004. Vervolgens maakt de Stichting LVK op zondag 29 januari bekend welke 20 liedjes zijn doorgedrongen tot de finale op vrijdag 3 februari 2023.

Stemmen kan uitsluitend gedurende 30 minuten aansluitend aan de Halve Finales (óf aansluitend aan de herhalingen). Dus zet de volgende data in je agenda! Gebruik hiervoor eventueel de QR code zoals hieronder opgenomen.