Gemeente Sittard-Geleen vindt een servicegerichte dienstverlening belangrijk. Inwoners moeten makkelijk bij de gemeente terecht kunnen om dingen te regelen en goed klantcontact staat hoog op de agenda. En we willen dat iedereen zelfstandig bij de gemeente terecht kan, met of zonder beperking.

Daarom werken wij van 20 tot en met 30 juni aan een gastvrije en toegankelijke Stadswinkel. U kunt dan gewoon bij ons terecht, zoals u dat van ons gewend bent.

In de ontvangsthal van de Stadswinkel komt nieuw meubilair dat comfortabeler is en gezelligheid uitstraalt. Commissie Sittard-Geleen Inclusief is betrokken geweest bij de nieuwe inrichting van de Stadswinkel. Er is gekozen voor stoelen met lage armleuningen, zijn balienummers beter zichtbaar en wordt vloerbedekking op gelijke hoogte gelegd als de huidige vloer. Ook richten we een zithoekje in speciaal voor kinderen. De gekozen stoelen zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen en zodra we verhuizen naar een nieuwe locatie, verhuist het meubilair met ons mee.

Bezoekt u de Stadswinkel in Geleen tussen 20 en 30 juni? Dan kan het voorkomen dat u overlast ervaart. We doen er alles aan om overlast te beperken. Werkzaamheden die veel geluidsoverlast bezorgen, plannen we in