De SportContrainer is een container die is omgebouwd tot mobiele sportopstelling. Deze biedt eindeloos veel mogelijkheden om te bewegen en trainen.  Denk aan bootcamp, crossfit, outdoor fitness, obstacle runs of survival. We plaatsen de Sportcontrainer op een openbare plek, die gratis toegankelijk is voor iedereen. Na een 3 tot 4 maanden verhuist de SportContrainer naar een nieuwe locatie binnen de gemeente. Zo kunnen zoveel mogelijk inwoners kennismaken met deze mobiele sportmogelijkheid om de hoek!

Met jouw sportonderneming lever je een belangrijke bijdrage aan het in beweging krijgen en houden van onze inwoners. Misschien is het benutten van deze mobiele SportContrainer wel een positieve aanvulling binnen jouw onderneming door:

Dan gaan we graag met je in gesprek.
Wij zorgen voor de plaatsing en de benodigde materialen. Jij verzorgt minimaal één les per week, die gratis en voor iedereen toegankelijk is (periode en moment in overleg). Dit kan een vast moment zijn.
Buiten deze lessen kunnen ook individuele sporters terecht in de SportContrainer. Samen zorgen we voor de communicatie en een succesvolle samenwerking.

Mail naar: frank.vandenboomen@gemeentestein.nl met jouw interesse.
Meer informatie lees je op: www.nijha.nl.