In de gemeente Stein kennen we een bruisend verenigingsleven. Iets waar we met z’n alle trots op mogen zijn en graag zo willen behouden. Een vitale, toekomstbestendige vereniging of stichting is hiervoor belangrijk. Ben jij een vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met sport, cultuur, natuur en/of het welzijn van onze inwoners. Dan hebben wij jouw hulp nodig!

De laatste jaren krijgen verenigingen te maken met tal van uitdagingen. Denk aan: teruglopende ledenaantallen, minder inkomsten, vergrijzing, corona- en energiecrisis. Wat betekent dit voor jouw vereniging? Hoe vitaal is jouw vereniging of stichting? Wat zijn jouw behoeften?

 

Laat het ons weten door uiterlijk 26 februari de ‘De Vitale Club’ vragenlijst in te vullen. Op deze manier krijgen we inzicht in de vitaliteit en behoeften van jouw vereniging. Als dank voor het invullen va de vragenlijst ontvang je van ons een SteinPas ter waarde van €25,-.

”Vitale sport- en cultuurclubs zijn van grote maatschappelijke waarde in onze gemeente. Het is niet alleen de plek om te sporten of creatief bezig te zijn, maar ook een ontmoetingsplek. Daarom is het zo belangrijk dat de verenigingen in onze gemeente vitaal blijven. Samen werken we aan een vitaal en toekomstbestendig verenigingsleven in de gemeente Stein,”- Wethouder Joep Ummels.

Kijk op de pagina De Vitale Club voor meer informatie.