Het lenteseizoen 2023 van Podiumkerkje Grevenbicht gaat zaterdag 11 maart van start met een optreden van Ravelin. In de voorstelling “Une belle histoire” wordt de vakantieliefde in al haar facetten bezongen. Dat gebeurt in een nostalgische en melancholische reis door Europa.

Het repertoire van Ravelin is dan ook internationaal: Engels, Frans, Spaans, Jiddisch, Italiaans. Aan bod komt zelfs de Ierse dans die onder de naam “jig” beroemd is geworden. Ravelin voelt zich het meest thuis in kleinere theaters, waar de wereldmuziekband een intieme sfeer kan creëren. Podiumkerkje Grevenbicht is als het ware de perfecte locatie voor het vijftal.

 

 

Ravelin is: zangeres Anita Verdonk, violist André Kok, de gitaristen Peter Verheijen en Garrito Granito, percussionist en Josien Mennen die zich toelegt op contrabas mandoline en melodica. Het vijftal staat in de Zuid-Limburgse muziekscene bekend om hun perfecte meerstemmige zang.

Podiumkerkje Grevenbicht, zaterdag 11 maart 19.30 uur, kerkje open 19.00 uur. Entree 12,50. Kaarten bestellen via: reserveringen@podiumkerkje.nl Vermeld als code RAVELIN.