STERFELIJK zijn we allemaal. Natuurlijk probeer je de DOOD zo lang mogelijk uit te stellen. Maar ben je ook op de dood VOORBEREID, als die zich, liever later dan vroeg, zich aandient?  Het is van belang om BEWUST

 SAMEN te LEVEN met de DOOD: na te denken en te praten over je wensen, voor als het zover is.

 Tevens is er een prijsvraag ontwikkeld: schrijf, dicht, knutsel, klei, borduur, schilder over het thema: betere samen-leven met de dood! Misschien heeft u zelf wel inspiratie?

 

Diverse activiteiten:

8 oktober: open dagen bij Bijna Thuis Huis Bronnerhof (Born), Hospices Daniken (Geleen) en Mariaveld (Susteren).

9 oktober: een prachtige Inspiratiedag in het Crematorium te Geleen met vele mooie lezingen, praattafels, kijkje achter de schermen, kind en rouw, kind en opbaring; in samenwerking met het Netwerk Integrale Kindzorg Limburg & Zuidoost Brabant en de DELA. Gratis toegankelijk!

11 oktober: Film Pink Moon in het filmhuis de Domijnen: Hapje en drankje gratis! Inleiding door dhr. Wiel Geraedts, vm longarts en SCEN arts.

13 oktober: een lezing: ‘wat kan oncologische fysiotherapie betekenen bij kanker?’. In het Toon Hermans Huis Sittard

17 november: Film: Nowhere Special: een zeer bijzondere film i.s.m. Netwerk Integrale Kindzorg Limburg & Zuidoost Brabant (NIK). De film wordt in geleid door collega Romy van den Booren van het NIK. In filmhuis de Domijnen: kaartjes vanaf aankomende week te verkrijgen: Hapjes en drankje gratis!