Op zaterdag 27 november opent de opleiding Applied Science van Zuyd Hogeschool de deuren van haar labs op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen. De ideale mogelijkheid om een kijkje te nemen in het hart van de moderne chemie en te zien waar de laborant, chemicus of materiaalkundige van de toekomst wordt opgeleid. Voor studiekiezers de ideale manier om hun toekomstig studieplek te bekijken, voor geïnteresseerden de unieke kans om eens binnen te gluren.

De Applied Science studenten studeren op een hele bijzondere manier. Dichtbij het werkveld ervaren ze de praktijk in eigen labs op de Brightlands Chemelot Campus. Ze leren in projecten en werken met en voor bedrijven. Door het opgebouwde netwerk en de persoonlijke groei die de studenten hebben doorgemaakt hebben ze een voorsprong op studenten van een andere hogeschool.

Vanaf 10 tot 15 uur kun je je aan de poort registreren. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te zien waar de opleiding Applied Science zich bevind binnen de poorten van de Brightlands Chemelot Campus. In de labs ervaar je de praktijk van Applied Science. Ga aan de slag met de basisprincipes van het werken op het lab, terug naar de roots. Of ga aan de slag met DNA en de technologie daarachter en het isoleren van eiwitten. Of laat je verrassen door het kweken van groen fluorescerende bacteriën. Op de labs van Applied Science gaat een wereld voor je open en staan medewerkers en studenten voor je klaar.


Registratie aan de poort is verplicht

Tonen QRcode uit de Coronacheckapp is verplicht

Minimale leeftijd bezoekers is 12 jaar

Studenten en medewerkers van de opleiding Applied Science staan klaar om alle vragen te beantwoorden en je hun omgeving te laten zien.
Adres:

Brightlands Chemelot Campus, gate 2
Urmonderbaan 22
6167RD Geleen