Een oudere dame is vrijdag door een muur van een parkeergarage in Sittard gereden. Verrassend genoeg mankeerde de vrouw niks na haar onbedoelde sloopwerkzaamheden.

Het ongeval vond vrijdagmiddag plaats in de parkeergarage ABC-Complex in Sittard. De politie-eenheid Westelijke Mijnstreek beschrijft op www.facebook.com/politiewestelijkemijnstreek/photos dat ze de bestuurster op het eerste parkeerdek aantroffen waar ze omringd werd door een aantal bezorgde passanten. De voorkant van haar auto was door een stuk muur gereden. Deze was vervolgens naar beneden gevallen. Daarbij had de vrouw ook de vangrail geraakt die daardoor vervormd was.

De dame die achter het stuur zat, werd nagekeken door de ambulance en bleek niet gewond niet te zijn. “Wonder boven wonder zijn er geen gewonden gevallen en is het gebleven bij enkel materiële schade”, schrijft de politie.

Toch is de zaak hier niet mee afgedaan voor de bestuurster: “Wij zullen het verzoek doen bij het CBR om onderzoek te doen naar de rijvaardigheid van de bestuurster”, aldus de politie.
Bron Politie.