Centrummanagement Geleen en stichting Streetwise zijn verheugd te kunnen aankondigen dat drie nieuwe ondernemers zich vestigen of onlangs hebben gevestigd in het centrum van Geleen.

Het gaat om ijswinkel BIKI Gelato, Studio Balt (bloemencreaties) en dagbesteding Samen Bijzonder.

De komst van deze ondernemingen naar Geleen-centrum is het resultaat van de gezamenlijk inzet van Centrummanagement Geleen, Streetwise en de gemeente Sittard-Geleen om het ondernemersklimaat in Geleen te stimuleren.

Een toekomstbestendig centrumgebied vraagt om innovatief ondernemerschap dat meebeweegt met de veranderende behoeften van de bezoeker en bewoner.

Sinds medio 2019 werken gemeente Sittard-Geleen en Centrummanagement Geleen samen met Streetwise aan een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor nieuw ondernemerschap.

Dit heeft geleid tot een toegenomen interesse van ondernemers om zich in het centrum te vestigen, en tot de opening van nieuwe zaken.

Typerend is dat de concepten die zich nu in Geleen vestigen nét even anders zijn en gerund worden door zelfstandige ondernemers die binnen hun branche op een vernieuwende manier ondernemen.

Ondernemers die zich ook in Geleen-centrum willen vestigen, kunnen contact opnemen met:
Streetwise: www.stichtingstreetwise.nl/voor-ondernemers
Centrummanagement Geleen: info@cmgeleen.nl
Ondernemerscontact Sittard-Geleen: ondernemerscontact@sittard-geleen.nl