Het voorjaarszonnetje komt ons al weer verwarmen. Het heerlijke lenteweer nodigt uit om het Kasteelpark een bezoek te brengen. Wandel langs nieuwsgierige neusberen, stoere lynxen, grote kamelen, wijze uilen en luidruchtige papegaaien. Even uitgekeken? Geniet dan op het terras van een hapje en een drankje terwijl de (klein)kinderen zich uitleven in de speeltuin.

 

Nieuwe bewoners

In februari is een aantal nieuwe bewoners in het Kasteelpark gekomen! Vanaf de loopbrug kun je de Indische streepkopganzen en de kroonkraanvogel Fedde bewonderen. Wist je dat de Indische streepkopgans de hoogst vliegende gans ter wereld is? Ze kunnen over de Himalaya vliegen om hun broedgebied te bereiken. Dat is meer dan 7000 meter hoog!

 

Sterk, sterker, sterkst!

Vanaf eind maart zijn er weer activiteiten in het Kasteelpark. Opa’s en oma’s ontvangen op 26 maart een gratis kopje koffie als ze een jaarkaart kopen of verlengen, op Tweede Paasdag delen de paashazen eieren uit en op 26 april kun je smullen van pannenkoeken. Vanaf Pasen is er een Megaspeurtocht met het thema “Sterk, sterker, sterkst”. Welke vogel kan het hoogst vliegen? Wie kan het verste springen? Wie wordt het oudst? En waar is een emoe supergoed in?

Wil je meer weten over de activiteiten? Neem dan een kijkje bij ons op de website.

 

Openingstijden

Het Kasteelpark is tijdens de Carnavalsdagen van zondag 19 t/m 21 februari gesloten.

Vanaf woensdag 22 februari is het Kasteelpark weer dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De entree is € 7,00 voor kinderen en € 9,50 voor volwassenen.

 

Jaarkaart

Een bezoek aan Kasteelpark Born is genieten voor jong en oud: kijken naar de dieren, wandelen onder de oude bomen, lekker ravotten op de speeltoestellen of een kopje koffie drinken op het terras. Met een jaarkaart kun je regelmatig genieten van ons mooie park. Jaarkaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Kinderen betalen € 21,00 en volwassenen € 28,50.

 

Meer informatie over het park en de activiteiten vind je op onze website www.kasteelparkborn.nl. Ook kun je ons volgen via Twitter, Instagram en Facebook.