Laudy Bouw & Ontwikkeling in Sittard heeft een cheque ter waarde van € 2.500,- uitgereikt aan Stichting Petje Af Zuid-Limburg. Locatiemanager van Petje af Michel van Dijke nam hem op donderdag 13 januari in ontvangst. Petje af organiseert voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar praktijkervaringen bij bedrijven en instellingen om kinderen te inspireren voor hun toekomst.

Dit doen zij door bedrijfsbezoeken te organiseren, lessen te geven en musea en theaters te bezoeken. Door deze ervaringen wordt de talentontwikkeling van de kinderen gestimuleerd. Via Petje Af zijn kinderen bij Laudy eerder al in aanraking gekomen met het werken op een bouwplaats.

“In lijn met onze missie en visie steunt Laudy Bouw & Ontwikkeling jaarlijks diverse goede doelen die een bijdrage leveren aan de samenleving, waaronder het Ronald McDonald huis, Quiet Maastricht en nu Stichting Petje Af regio Zuid-Limburg” aldus Raymond Veugelers (Algemeen Directeur).

“De donatie wordt gedaan in plaats van, de vroeger gebruikelijke, geschenken aan relaties rond de kerstdagen. We hebben ook afgesproken om verdere samenwerking d.m.v. Gastlessen voort te zetten. Wij willen graag ons steentje bijdragen om het thema “Werken in de bouw” meer te promoten. Onze wens is dat vele kinderen een mooie en leerzame activiteit mogen hebben bij Petje af”