Kom éns jongeren zoeken hulp van verenigingsleven bij organiseren activiteiten in het najaar

Eerder dit jaar communiceerde we al dat de groep jongeren die vorig jaar activiteiten organiseerde onder de naam Kom Ens ook in 2022 weer een aantal activiteiten gaat organiseren met de ondersteuning van Averox Consulting. De afgelopen maanden werkte zij hard aan een leuk programma voor het najaar van 2022 dat in totaal uit drie activiteiten zal bestaan. De jongeren zijn op zoek naar samenwerkingspartners uit het verenigingsleven en de gemeenschap om hun activiteit tot een succes te maken.

De activiteiten

In oktober willen de jongeren een activiteit organiseren rondom het thema Halloween in Elsloo. Ze denken hierbij aan een Halloween feest op locatie en een griezeltocht (12-27 jaar) en zijn op zoek naar hulp van organisaties zoals de scouting, revue en sportverenigingen. Organisaties die ervaring hebben met het organiseren van een griezeltocht zijn ook welkome contacten. Misschien organiseert jouw vereniging ook wel iets rondom Halloween en kunnen jullie samen optrekken.

In november willen de jongeren aan de slag met een creatieve activiteit door verschillende workshops aan jongeren aan te bieden. Denk hierbij aan: tekenen & schilderen, kleien, graffiti en kleding pimp workshops. Ze zoeken hiervoor nog een geschikte locatie en workshop leiders die een workshop aan de jongeren willen verzorgen.

Kan jouw vereniging of stichting iets betekenen?

Laat dat dan weten via: Elian Claassen: info@adviesbureaugrow.nl