Bewoners van Grevenbicht/Papenhoven/Schipperskerk,

We staan wederom aan de vooravond van een Kerstmis die niet zoals gewoonlijk door zal gaan.

We zijn op allerlei manieren beperkt om “dat” wat volgens ons Kerstmis inhoudt, gestalte te geven.

Geen kerkelijke vieringen, weinig familiebezoek, gesloten horeca en ga zo maar door…

Om toch een kerstgevoel te creëren gaan we met een groep muzikanten van Aurora (en vrienden) op Kerstavond iets heel speciaals doen.

We gaan wensoptredens verzorgen met kerstmuziek bij mensen thuis, van wie u vindt dat deze persoon/personen een optreden verdienen, gewoon aan de voordeur!

Het kan zijn dat deze persoon/personen iets voor u betekent, een hart onder de riem kan gebruiken, iets bijzonders heeft meegemaakt, een eenzame Kerst heeft, maar bijvoorbeeld ook gewoon omdat u leuke buren heeft die u eens wilt bedanken op deze manier.

De korte optredens zullen buiten plaatsvinden tussen 19.00u en 20.30u in heel Grevenbicht Papenhoven en Schipperskerk.

U kunt voor uzelf geen optreden wensen/aanvragen, maar dus wel voor andere(n).

Stuur een GEMOTIVEERDE mail vóór 22-12-21 naar activiteitaurora@gmail.com en wellicht kunnen we uw wensoptreden uitvoeren.

Hopelijk gaan jullie de “kerstgedachte” een mooie invulling geven en zien we jullie mail via activiteitaurora@gmail.com binnenkomen. Uw aanvraag betekent niet dat u verzekerd bent van een optreden. Vermeld in de mail over wie het gaat, het adres en uw motivatie.  We zullen de aanvraag dan beoordelen. U krijgt altijd antwoord en wanneer we de aanvraag kunnen honoreren ook een ongeveer tijd van optreden.

Wij staan in ieder geval te popelen om op Kerstavond muzikale wensen uit te laten komen.