Op zaterdag 2 en zondag 3 juli vond op een zonnig sportpark in Obbicht het tentenkamp plaats voor de jeugd van SV Argo. De deelnemende jeugdspelers, jeugdleiders, hulpouders en andere vrijwilligers beleefden samen een heel fijn weekend.

Voorafgaande het tentenkamp kondigden de sponsoren Albert Heijn Scheepers, Manchies Kozijnen, Markermedia en We Medical aan iets extra’s te willen betekenen voor de jeugdige Argonauten. Aangevuld met een bijdrage uit de jeugdkas is daarop besloten om alle deelnemende jeugdspelers van het tentenkamp te kleden in een prachtig tenue.

Op de vrijdag voor het tentenkamp werden de tenten al opgezet, waar de jeugdspelers in de nacht van zaterdag op zondag zijn blijven overnachten. Op zaterdagochtend startte het programma met allerlei activiteiten: een stormbaan, bubbelvoetbal, boardingvoetbal, zeskamp, een zeepbaan en nog veel meer. Gedurende beide dagen zorgde het cateringteam voortreffelijk voor de inwendige mens: fruit, lunch, tussendoortje, een frituurwagen, ontbijt en voldoende drinkmomenten.