Zondagmiddag 3 juli vanaf een uurtje of 13.00 kan er weer gegluurd worden op diverse locaties in Grevenbicht en omgeving.

Het programma staat online, https://glurenbijdeburen.nl/nl/informatie/programma zoom in en klik op de speldjes op het kaartje om te zien wat waar te beleven is. Of maak gewoon een mooie wandeling door het dorp en ga op zoek naar de borden in de voortuinen waarop nog meer informatie staat van de optredende artiesten. Ook worden er her en der folders verspreid waarin ook het volledige programma te vinden is.

Het programma is zeer divers en gaat van rauwe Limburgse punk naar het senioren orkest. Kortom voor ieder wat te genieten en te beleven. In Grevenbicht dit jaar 6 locaties en in heel de gemeente zijn het er bijna 40. De moeite waard dus om op deze dag de fiets te pakken en, in ieder geval, in Grevenbicht overal langs te gaan.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om te doneren met een QR code. Voor Sittard-Geleen komt al het gedoneerde geld bij elkaar waarna 50 % van de opbrengst verdeeld wordt onder de artiesten die in onze gemeente hebben opgetreden. Zij zijn uiteindelijk degene die het festival kleuren.