Fotografen opgelet! De gemeente Stein is op zoek naar de mooiste foto’s van inwoners die onze gemeente in beeld brengen. Wie weet wordt jouw foto vereeuwigd in de gemeentekalender of in een speciale postercampagne van de gemeente.

We zijn op zoek naar afbeeldingen die weergeven en uitstralen wat Stein voor jou Stein maakt. Iedereen mag foto’s insturen, van hobbyfotograaf tot professional. Alles mag op de foto, als de foto maar in de gemeente Stein is gemaakt. We zijn erg nieuwsgierig naar de mooie pareltjes en het natuurschoon in Stein (van historische monumenten tot het prachtige Rivierpark Maasvallei). Of foto’s van Stein als de plek om te ondernemen (van winkelcentrum in Stein tot bruggen en de haven). Maar ook het leven in Stein, onze dorpskernen, de mensen en evenementen leveren vast prachtige foto’s op. We zoeken vooral foto’s van mensen en hun dagelijkse leven.
De beste foto’s gebruiken we voor de website, de gemeentekalender, onze socials of krijgen een plekje op een poster in de gemeente.

Ben jij een trotse Steindenaar en wil je dit graag met ons delen? Stuur je mooiste foto’s naar communicatie@gemeentestein.nl en vertel ons jouw verhaal bij de foto’s.