In Forum op Woensdag van 2 juni de volgende interviews:

1.Geleen poetst zijn mijnverleden op
Michel van Dijke begint een schoonmaakoperatie van het door onkruid overwoekerde Mauritspark. Hij legt uit waarom en hoe. Ad Hoogenboom vindt dat het mijnverleden van Geleen niet vergeten mag worden. De voorzitter van de Heemkunde Vereniging Geleen maakt zich zorgen over de verdwijnende aandacht voor het Gelener mijnverleden.

2. Douwe Korting van De Kollenbergboeren
Zaterdag 5 juni is het De Dag van de Kolleberg boer. Het liep vorig jaar storm met aanmeldingen van mensen die mee willen doen aan de coöperatieve boerderij, die ter hoogte van het plantsoen bij Hovenweide Geleen opgestart zal gaan worden. Zaterdag worden de volgende stappen gezet. De coöperatie zal opgericht worden, en er zal een rondwandeling over het gebied van de coöperatieve boerderij worden gemaakt. Met Douwe Korting, een van de bedenkers van coöperatieve boerderijen in Nederland en nauw betrokken bij de Kolleberg boerderij praten we over de Dag van de Kolleberg boer.

3. Maggie Dae
Maggie Dae is een jonge, veelbelovende Limburgse singer/songwriter. Haar songs zijn geïnspireerd op de muziek van de jaren 1960/1970. Een interview met dit nieuwe Limburgse talent.

4. Max Schreuder van brouwerij Ambrass in Sittard
De Sittardse brouwerij Ambrass gaat uitbreiden. Brouwer Max Schreuder komt uitleggen hoe en waar Ambrass zijn tweede brouwerij gaat starten.

5. Frank van Ouytsel, general manager van Terhills Resort, Dilsen-Stokkem
Vorige week is op de oude mijnterreinen bij Dilsen Stokkem het luxueuze Terhills Resort geopend.