Forum op Woensdag  15-12-2021, 10.00-12.00 uur.
Presentatie: Ray Simoen
Techniek: Huub Aelfers

Harry Baltissen, zwemleraar bij Health & Sportsclub Vouershof  in Geleen  won vorige week de bronzen medaille bij het wereldkampioenschappen “zwemmen in open water”, dat voor de kust van Egypte werd gehouden. Een onvergetelijke ervaring was het voor de Geleense 60-plusser.

Wiel Gielkens over Wim Dijkstra. Wim Dijkstra uit Beek wilde eigenlijk priester worden maar werd burgemeester. Van 2001 tot 2005 was hij  burgervader van de kersverse fusiestad Sittard-Geleen. Gelener Wiel Gielkens sprak met Wim Dijktra en schreef  voor het Jaarboek van het Land van Zwentibold een korte biografie van  Wim Dijkstra.

Ger Lenkowski is sinds drie jaar voorzitter van de Stichting Burgerhart Sittard-Geleen. Die doet er alles aan om de gemeente ‘hartveilig’ te maken.

Andries Bosma, voorzitter van het wijkplatform Geleen-Zuid & De Kluis. Het Wijkplatform Geleen-Zuid & De Kluis zoekt medewerkers voor een groot aantal werkgroepen. Doel is om het wijkplatform meer slagkracht te geven en zo de ambities voor de toekomst te kunnen realiseren. Met voorzitter Andries Bosma praten we over de toekomstplannen van de wijk en zijn wijkplatform.