Al jaren organiseert Schouwburg De Domijnen een Open Podium voor talent uit de regio. In 2020/2021 is er een Online en ON TV editie gekomen om talenten deze keer een digitaal podium te bieden. 45 regionale artiesten hebben hun talent met ons gedeeld via optredens en quarantaine filmpjes in drie online en zes ON TV edities.

The Special Edition
De 10 finalisten zijn: Jasmine Bougoufa, Isabelle Jennes, ML2 Maarten & Maartje, Younique, Luca Gielissen, Lisa Schiffler, Britt Eberson, Emmy & Danny, Going Places en Angela Pouwels.

De finale vond afgelopen weekend plaats in Schouwburg De Domijnen, genodigden waren familie en vrienden van de deelnemers. Op vrijdag 2 juli is de finale uitzending te bekijken op het YouTube kanaal van De Domijnen maar ook via Bie Os mijn streekomroep. Zaterdag 3 juni om 19:00 uur en zondag 4 juli om 16:00 uur zendt Bie Os herhalingen uit van de finale.

Hoofdprijs

De winnaar mag zichzelf dé Open Podium Artiest 2020/2021 noemen, krijgt een professionele videoclip cadeau en een Masterclass door een professional uit de betreffende discipline.