Wie goed kan rekenen weet dat Popkoor Escolum dit najaar haar 50jarig jubileum viert.

Escolum werd in oktober van 1972 opgericht en laat nu nog steeds binnen en buiten de gemeente op muzikaal gebied van zich horen. Het is bijzonder dat een koor uit een klein dorp al zo lang bestaat en telkens haar publiek weet te verrassen. Zelfs een pandemie heeft het koor doorstaan.

Nadat de maatregelen vanwege Covid 19 in maart versoepelden is het koor snel aan de slag gegaan. Natuurlijk moet dit heuglijk feit groots gevierd worden, en wel met een feestavond en jubileumconcert. Zoals het Escolum betaamt wordt er weer gewerkt aan een spectaculaire show, dit keer getiteld: “All In”

De voorbereidingen voor zo’n groots concert nemen minimaal een jaar beslag. Daarom is ervoor gekozen om het jubileumconcert uit te stellen naar zaterdag 15 april 2023. Om het officiële moment niet zomaar voorbij te laten gaan organiseren we een gezellige feestavond met de interactieve band Blizzert op zaterdag 8 oktober 2022. Kaartjes kopen: https://www.escolum.nl/kaarten-bestellen-concert/ of te verkrijgen bij het MLC en bloemenboutique Monique in Elsloo.

We hopen weer veel aanhang, oud-leden, muziekliefhebbers, dorpsgenoten en belangstellenden op beide data te verwelkomen……. dus:
SAVE THE DATES: zaterdag 8 oktober 2022 en zaterdag 15 april 2023!