Heb jij nog wat tijd over en voel je je betrokken bij de Elsloose samenleving? Bij het Dorpsplatform Elsloo is men op zoek naar nieuw vrijwilligers. Iedere hulp is welkom!

Het bestuur van het Dorpsplatform wil de werkgroep Verkeersveiligheid een doorstart geven. Gezocht wordt naar inwoners uit Elsloo, die met de gemeente Stein willen meekijken en meepraten tijdens diverse verkeersprojecten binnen de kern Elsloo.

Ben jij:

Meld je dan aan voor de (opnieuw) te vormen werkgroep Verkeersveiligheid. Statutair valt de werkgroep onder het bestuur van het Dorpsplatform Elsloo. Het bestuur is verantwoordelijk voor de acties die worden uitgezet door de werkgroep.

Momenteel zijn er een 50-tal vrijwilligers actief bij het Dorpsplatform. Zij organiseren activiteiten voor de bezoekers op woensdagmiddag, zij organiseren cursussen en workshops, zij verzorgen de Open Bibliotheek of houden zich bezig met het cultureel erfgoed van Elsloo. Het Dorpsplatform is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Interesse?

Neem contact op met het Dorpsplatform via info@dorpsplatform-elsloo.nl of loop eens binnen tijdens de inloop in Punt 39 op woensdagmiddag tussen 13.30-16.00 uur of vrijdagmorgen tussen 10.00-12.00 uur.

Wilt u meer weten? Bezoek onze website www.dorpsplatform-elsoo.nl of onze facebookpagina www.facebook.com/dorpsplatformelsloo/