Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de Omgevingscursus.

Guus Peters geeft in 20 lessen van elk twee uur een boeiend overzicht van wat zich allemaal heeft afgespeeld (geschiedenis) in onze omgeving. Guus maakt hierbij gebruik van ons digitale scherm en veel illustraties. Hij begint bij de prehistorie en eindigt met de tweede wereldoorlog. De Omgevingscursus is een onderdeel van het cursusprogramma van Dorpsplatform Elsloo en vindt elke vrijdagavond plaats in Punt39. De eerste bijeenkomst is (anders dan op de site vermeld staat) op vrijdag 11 november.

Voor meer info en aanmelding zie onze site: www.dorpsplatform-elsloo.nl

Elke vrijdagochtend kunt u terecht in Punt39 voor het lenen van een boek uit onze uitgebreide bibliotheek of voor het oplossen van uw computerprobleem. Zin in een kop koffie en een praatje? Ook dat kan. Tilly en Joep zorgen voor de koffie.

Wij zijn open van 10.00 tot 12.00 uur.

Op woensdagmiddag organiseert het Dorpsplatform Elsloo een vrije inloop in de kleine zaal van het Maaslandcentrum. Hier is iedereen vanaf 13.30 uur welkom voor o.a. het leggen van een kaartje, een spel te spelen, een praatje te maken, samen je eigen handwerk te creëren of gewoon een kop koffie te drinken.