Na de succesvolle editie van 2019 met Brigitte Heitzer wordt dit jaar de Mega Sing Along, vanwege de Covid-19 maatregelen, verplaatst naar zaterdag 12 december in Schouwburg De Domijnen in samenwerking met L1TV.

Het belooft een heel bijzondere editie te worden.

De Mega Sing Along staat dit jaar in het teken van de Kerst en zal worden uitgezonden via L1 TV.

Samen met musicalster Renée van Wegberg (o.a. Liesbeth List, de Musical), pianist Rob Mennen en Bigband Beeg onder leiding van Richard Didden én De Stem van Limburg kan iedereen thuis via L1 TV meezingen met een keur van heerlijke liedjes.

Om de stem te kunnen kiezen organiseert De Domijnen zaterdag 21 november een workshop, van 13.00 – 17.00 uur, onder leiding van Renée van Wegberg.

In de workshop is voor elke zanger(es) ruimte om te kunnen werken aan twee (zelf gekozen) liedjes, onder begeleiding van pianist Rob Mennen.

In de week erna wordt bekend gemaakt wie Renée mag vergezellen tijdens de Mega Sing Along op zaterdag 12 december en meedingt naar ‘De Stem van Limburg 2020’.

Om deel te kunnen nemen aan de workshop én kans te maken op de titel ‘De Stem van Limburg 2020’, stuur je voor 15 november een filmpje via wetransfer naar destemvanlimburg@dedomijnen.nl .

Uit de ingezonden filmpjes worden maximaal 15 personen uitgenodigd voor de workshop op zaterdag 21 november, van 13.00-17.00 uur.

Heb je vorig jaar ook je kans gewaagd? Probeer het dit jaar gerust opnieuw!

Alle info over eisen filmpje en belangrijke datums vind je op www.dedomijnen.nl/destemvanlimburg

Met je filmpje ding je mee naar een plek tijdens de Mega Sing Along in kerstsfeer in Schouwburg De Domijnen op 12 december, maak je kans op de titel van ‘De Stem van Limburg én kom je op L1 TV.