Geen polonaise geen gehos geen feestvierende massa geen geknuffel geen overvolle cafés, straten en pleinen.

Het corona virus lijkt het vasteloaves virus te overwinnen, het samen vieren van carnaval zoals wij dat kennen, gaat komend seizoen helaas niet.

Maar kijkende naar mogelijkheden hebben de Waterratte zich de vraag gesteld wat kunnen ze wel doen om ons rood-geel-groen hart te laten kloppen.

Vele vergaderingen volgden om de kansen inzichtelijk te maken, het werden er helaas steeds minder, maar………ze zullen wat kansen aangrijpen!!

De Waterratte gaan de humor en de zotheid in seizoen 2021 digitaal tot in de huiskamer brengen, met wat vlog/you tube filmpjes.

Prins Koen & prinses Suzan, jeugdprins Mike en vorst Rob gaan digitaal, hou Facebook, YouTube, het wereldwijde web en wijurmond.nl in de gaten.
Ps de filmpjes vooral serieus nemen.

Hoe dan ook “de Waterrat” aan de Terpkerk zal de steek op krijgen!!

De Waterratte gaan het seizoen openen met de steek opzetten en de Elfde van de Elfde zal klein, stiekem en conform regels gebeuren. Hangen jullie allemaal de vlag op ? Te zien op facebook.

De carnavalsgazet ’t Wesjwief wordt uitgebracht met foto’s van carnaval zoals we dat vierden in 2020. Oproep aan iedereen, heb je leuke anekdotes, grappige verhalen, foto’s of andere zaken die ’t Wesjwief kunnen vullen, dien het in.

Je kan gegevens sturen naar info@cvdewaterratte-urmond.nl of wesjwief@gmail.com.

De Waterratte organiseren een “Grote raam & tuin versier wedstrijd” in januari en februari 2021 zodat iedereen zijn optochtwagen bouw / creatieve kwaliteiten toch kan inzetten.

Versier je raam in het rood-geel-groen, parkeer de plateauwagen in de voortuin, zet je slogan op het raam, laat de kinderen verven en knutselen, klein of groot alles kan.

En natuurlijk een hedendaags of politiek thema wordt erg gewaardeerd kortom “dat maakt Stein voor mij……”.

De prijs categorieën worden later nog bekend gemaakt, en alle versierde gevels, ramen en tuinen zullen worden gepubliceerd.

Er zal een geheime jury in het leven worden geroepen, en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Prins Koen & prinses Suzan, jeugdprins Mike mogen er nog een jaartje aanplakken, en hopen dat ze met deze activiteiten toch nog een beetje het carnavalsgevoel kunnen overbrengen.

Op een gezond vasteloaves seizoen 2021 met vele spontane acties!!