CMC ALAIF 2022 brengt de vastelaovend naar de bioscoop. Dus “trek dien pèkske aan, schmink op de snoet” en kom de “vastelaovend” beleven met een hapje en drankje in de bioscoop. Er zijn zalen gereserveerd bij Service Bioscoop Royal in Echt en bij Service Bioscoop Luxor in Reuver.

“Vastelaovend” moet je beleven! Het beleven van het mooiste feest van het jaar, doe je samen met je vrienden op een prachtige locatie, in een mooie omgeving. Proef de sfeer, zing mee en laat je vanuit je luie stoel, terwijl je op het witte doek geniet van optredens van de finalisten CMC ALAIF, verwennen met een hapje en een drankje.

Op zondag 30 januari 2022 vanaf 14.30 uur zullen de finalisten muzikaal door de zaal vliegen tijdens de volledige finale uitzending van CMC ALAIF 2022! De winnaar van elke categorie (Origineel, Cover en Videoclip) krijgt tevens de mogelijkheid om het liedje live op de bühne te brengen in een van de bioscoopzalen.

Tevens zal zondagavond 30 januari 2022 vanaf 20.00 uur de gehele finale worden uitgezonden via TV (TV-zender TV-Ellef voor klanten van Ziggo). Daarnaast zal de finale ook gelijktijdig vanaf 20.00 uur te volgen zijn via een stream via Facebook CMC ALAIF | Facebook

Gezien de geringe beschikbaarheid van kaarten adviseert men je nu al om kaarten te reserveren via de site www.cmcalaif/bioscoop.