Het mobiele uitkijkplatform ‘Buitenbeeld’ staat de komende weken langs de Maas bij Obbicht, ter hoogte van de kasteelhoeve. Beneden vind je een informatiepaneel met natuurweetjes, vanaf het dak heb je een mooi uitzicht over Rivierpark Maasvallei. Maak eens een tussenstop tijdens je wandeling of kom langs bij de boswachter.

 

Kijk uit over de Grensmaasnatuur

Buitenbeeld wordt regelmatig ergens anders in de natuur geparkeerd. De 3 meter hoge container biedt wandelaars net weer een andere kijk op de Grensmaasnatuur. Kijk uit over het water. Spot een grote grazer in de verte. Geniet van overvliegende vogels. Of sta eens stil bij de wolkenhemel met figuren.

 

Kom langs bij de boswachter

Op woensdagavond 17 augustus van 19.00 en 20.30 uur en op zondagochtend 28 augustus van 10.30 en 12.00 is de boswachter bij Buitenbeeld aanwezig. Wil je meer weten over de natuurontwikkeling en het beheer door Natuurmonumenten? Over de Gallowayrunderen,  Konikpaarden en andere bewoners in het gebied? Of heb je een andere vraag? Kom langs! Bewoners uit de omliggende dorpen zijn van harte welkom om op de koffie te komen en in gesprek te gaan over allerlei onderwerpen die spelen in de Grensmaasnatuur. Aanmelden is niet nodig, graag tot dan!