Het mobiele uitkijkplatform ‘Buitenbeeld’ staat tot medio oktober langs de Maas bij Grevenbicht, ter hoogte van veerpont ‘t Veerke. Maak eens een tussenstop tijdens je wandel- of fietstocht of kom langs bij de boswachter.

 

Kijk uit over de Grensmaasnatuur

Buitenbeeld wordt regelmatig ergens anders in de natuur geparkeerd. Nu dus in Grevenbicht, waar de natuurontwikkeling pas net is begonnen. Beneden vind je een informatiepaneel met natuurweetjes, vanaf het dak heb je een mooi uitzicht over Rivierpark Maasvallei. Kijk uit over het water. Spot een grote grazer in de verte. Geniet van overvliegende vogels, zeker tijdens de najaarstrek. Of sta eens stil bij de wolkenhemel. De planning is te volgen op www.natuurmonumenten.nl/buitenbeeld.

 

Kom langs bij de boswachters

Op zondagochtend 25 september van 10.30 en 12.00 uur zijn de boswachters bij Buitenbeeld aanwezig. Wil je meer weten over de natuurontwikkeling en het beheer door Natuurmonumenten? Over de Gallowayrunderen, Konikpaarden en andere bewoners in het gebied? Of heb je een andere vraag? Kom langs! Bewoners uit de omliggende dorpen zijn van harte welkom om op de koffie te komen en in gesprek te gaan over allerlei onderwerpen die spelen in de Grensmaasnatuur. Aanmelden is niet nodig, graag tot dan.