Maandag 6 februari starten firma Van der Linden Groen met en snoeien van de bomen. De werkzaamheden nemen een week in beslag. Bij normale omstandigheden worden de werkzaamheden vrijdag 10 februari aan het einde van de dag afgerond.

De bomen worden teruggesnoeid en zijn daarna voor de komende 4 à 5 jaar weer in vorm en veilig. Een aantal bomen, ongeveer 20 stuks, snoeien we pas de volgende winter. Zo kunnen vogels en mogelijk vleermuizen deze bomen dit jaar gebruiken als verblijfplaats.

 

De straat is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Michiel de Ruyterstraat. Voor bewoners blijven de woningen bereikbaar.

Voor vragen tijdens het snoeionderhoud kunt u contact opnemen met de heer John van der Linden (tel. 06-10393944) van Van der Linden Groen of de snoeiploeg op het werk zelf.

Heeft u nog algemene vragen voor de gemeente, dan kunt u contact opnemen met de heer Serve Notermans (tel. 046-4359231) of met ons Klant Contact Centrum (tel. 046-4359393).