Op vrijdagavond 28 en en zaterdagavond 29 oktober organiseert Kasteelpark Born weer “Boe in de ZOO”. Een activiteit rondom het thema Halloween dat geschikt is voor onze jonge bezoekers.

 

Boe in de Zoo is een kindvriendelijke avondactiviteit rondom het thema Halloween. In het Kasteelpark is een verlichte wandelroute uitgezet langs diverse taferelen. Het thema van 2022 is “Magische Wezens”. Ontmoet “Patje en de draak”, neem een kijkje in de toverwinkel, ontdek de trollen in het kabouterdorp en vraag de waarzegster om je toekomst te voorspellen. De route eindigt bij het terras, waar je kunt genieten van onder meer pompoensoep, hotdogs, cupcakes en warme chocomel.

 

Op vrijdag 28 oktober en zaterdag 29 oktober gaat om 18.00 uur de poort open. De entree is via de normale ingang aan de Jean Barbou van Roosterenstraat. Om 21.00 uur sluit de poort weer.

 

Omdat het de vorige editie in 2019 ’s avonds te druk werd in het park, is in overleg met de beveiliging besloten om in 2022 alleen vooraf tickets te verkopen. Zo houden we het gezellig, leuk en veilig voor iedereen. Per avond zijn er 1500 tickets beschikbaar.

Tickets zijn dus alleen online verkrijgbaar via onze website: www.kasteelparkborn.nl. Klik op de rode button “Boe in de Zoo” en je ziet meteen de knop waarmee je tickets kunt kopen.

De tickets kosten € 7,50 p.p. Ook jaarkaarthouders moeten voor deze activiteit tickets kopen. Kinderen van 0 en 1 jaar hebben gratis toegang

De tickets worden bij de entree gescand. Zorg dat u deze standby heeft op uw telefoon of heeft uitgeprint als u naar Boe in de Zoo komt.

 

Parkeer uw auto zo veel mogelijk op de Markt midden in Born. Vanaf de markt is het ongeveer 500 meter lopen naar de ingang van het park.

De Jean Barbou van Roosterenstraat is deze avonden afgesloten voor verkeer.

 

 

Voor meer informatie, kijkt u op onze website of stuurt een mail naar info@kasteelparkborn.nl.