Op woensdag 21 september (Wereld Alzheimer Dag) is de beleefmiddag ‘samen op pad’ in het Fortunastadion. Tussen 16:00 en 19:00 uur valt er vanalles te beleven rondom leven met dementie (waaronder Alzheimer). Bovendien vieren we dan het 12,5 jarig jubileum van Hulp bij Dementie Westelijke Mijnstreek.

Interactieve middag Het belooft een interactieve middag te worden voor mensen met (beginnende) geheugen -problemen, hun naasten en andere belangstellenden rondom het thema dementie uit de Westelijke Mijnstreek. U gaat deze middag ‘samen op pad’. Wat dacht u van een workshop stoelyoga of bewegen? Of een lezing ‘je bent zelf het medicijn’ van Kay Deckers? Wilt u samen herinneringen ophalen bij Football memories?. Ook kunt u meer informatie krijgen over het ‘Fietsen alle jaren’-riksja-project en vakantiemogelijkheden. Wist u dat er veel organisaties zijn die u kunnen helpen bij het prettig wonen en samen op pad gaan ondanks dementie? Hulp bij Dementie, Steunpunt Mantelzorg en Centrum voor Levensvragen zijn slechts een greep van de organisaties die aanwezig zijn bij de beleefmiddag. Kortom, een middag met lezingen, workshops en informatie. Voor ieder wat wils!

U bent van harte welkom om tussen 16:00 uur en 19:00 uur langs te komen. Sommige workshops/lezingen zijn op vaste tijden, bij de informatiemarkt kunt u altijd binnenlopen. Een week voor de beleefmiddag maken we het tijdschema bekend.

Deelname De beleefmiddag is gratis. Wel vragen we u om u aan te melden, zodat we weten hoeveel personen komen. Ook ontvangt u dan een week van tevoren het tijdschema van de workshops.

Aanmelden Klik hier om u aan te melden. Als digitaal aanmelden niet lukt, kunt u ook bellen naar 046 4571130 voor uw aanmelding.

Locatie: Fortunastadion Milaanstraat 120 in Sittard.

Contact: Neem bij vragen contact op via telefoonnummer 046 4571130. We helpen u graag!