Het Wijkplatform Geleen Zuid & de Kluis is er voor alle mensen in deze wijk en daarom willen wij graag zoveel mogelijk bewoners uit de wijk uitnodigen op onze buurtcamping die we samen met de gemeente, ZOwonen en Partners in Welzijn op 26, 27 en 28 augustus a.s. gaan organiseren

Vaders, moeders en kinderen kunnen – net voordat zij weer moeten gaan werken of net voordat ze weer naar school moeten gaan – op het kampeerterrein aan de Lienaertsstraat een weekendje heerlijk genieten van elkaar en van alles wat er wordt georganiseerd.

Het wordt hartstikke leuk. Zeker als er veel kinderen gaan meedoen. Schrijf je in als deelnemer op onze website www.geleenzuid.nl of in De Zuidkamer.

Op de website staat linksboven de button die je hierna ziet. Door op die button te drukken, kom je terecht bij het ticketsysteem en kun je 1 of meerdere tickets kopen. Het is niet moeilijk; het wijst zich vanzelf.

In De Zuidkamer ligt een inschrijfformulier klaar. In 4 verschillende talen. Het formulier dat voor jou is bestemd, kun je invullen en daarna weer afgeven in De Zuidkamer.

Het kamperen kost voor het hele weekend € 5,- per plaats en € 5,- per persoon.